Verhuur

Projecten

Bij Kuipers Lighting begrijpen we als geen ander hoe belangrijk beleving is. U kunt ons benaderen om uw complete evenement te laten voorzien van licht, geluid, video en rigging. Hierbij denken wij graag met u mee en geven advies waar nodig. Ongeacht of uw project groot of klein is, wij houden van een persoonlijke aanpak en maken altijd graag een passend voorstel.

Dry Hire

Ook voor “dry hire” kunt u bij ons terecht. Collega bedrijven maken met grote regelmaat gebruik van onze apparatuur in combinatie met hun eigen expertise. Al onze apparatuur verkeert te allen tijde in goede conditie. Wij hechten er veel waarde aan dat u schone, goed onderhouden, werkende apparatuur meekrijgt. Desgewenst kunnen we de apparatuur ook voor u bezorgen en ophalen.

Verkoop & vaste installatie

Kuipers Lighting heeft door de jaren heen ruime ervaring gekregen in het installeren van vaste installaties. Of het nu gaat om een smartboard in een schoolklas of een complete omroepinstallatie in uw magazijn. Wij hebben graag een adviserende rol bij het realiseren van uw installatieproject. Naast het leveren van alle apparatuur kunt u ons uiteraard ook benaderen voor eenmalig, al dan niet periodiek, onderhoud.