Diensten

Zakelijke evenementen

Er zijn veel variaties in bedrijfsevenementen; een jubileum, de lancering van een product, de opening van een pand of de doop van een schip. Elk evenement heeft zijn eigen uitdagingen maar er zijn ook overeenkomsten. Zo hebben alle evenementen te maken met strakke deadlines en staat er veel op het spel. Wij snappen dit als geen ander en kunnen u daar bij helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we creatief en realistisch mee denken.

Tijdens uw evenement werken wij met een team top techneuten aan één doel; het neerzetten van een succesvol en onvergetelijk evenement. Ondanks een goede voorbereiding kan het altijd zijn dat er dingen wijzigen, dat is voor ons geen probleem. Onze technici zijn erop getraind om flexibel een oplossing aan te dragen en uit te voeren. Wij werken met hoogwaardige materialen en vinden het belangrijk dat alles op een strakke en veilige manier afgewerkt is. Als alle gasten naar huis zijn is het evenement voor ons nog niet afgelopen, ook tijdens de afbouw werken wij gestructureerd en volgens plan.

Evenementen

Uw evenement is uniek en u wilt uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Of het nu gaat om een festival, een feest of een concert, wij hebben de kennis en de materialen in huis om elk evenement technisch tot een succes te maken.

Met een spectaculair lichtplan kunnen wij u helpen om indruk te maken op uw bezoekers. Maar ook het podium en de special FX kunnen wij verzorgen. Wij werken flexibel en oplossingsgericht toe naar een geslaagde productie zonder daarbij de prijs-kwaliteitsverhouding uit het oog te verliezen. Het formaat van uw evenement is daarbij niet van belang. Elk evenement heeft een betrouwbare audiovisuele partner nodig die ervoor zorgt dat u zich over de techniek geen zorgen hoeft te maken. Wij willen graag die partner voor u zijn!

Theater

Kuipers Lighting heeft veel ervaring opgedaan in het theater. Gedurende het gehele theaterseizoen touren wij langs de Nederlandse theaters met verschillende reizende voorstellingen. Wij begrijpen het belang en de meerwaarde van een creatief en doordacht lichtplan. De apparatuur is hierbij van groot belang, daarom werken wij met een assortiment goed onderhouden producten van A-merken.

Verhuur

Wij verhuren onze materialen ook aan collega bedrijven. We beschikken over een ruim en goed onderhouden assortiment apparatuur van de gerenommeerde merken zoals Martin, Robe, Elation, CLF en High End. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden!